29 червня, у Харкові, хмар, які покривають небо вранці, після полудня не буде, і до самого вечора вони вже не з'являться.

Про це повідомляє погодний сайт "Sinoptik.ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також синоптики опадів не прогнозують. Небо буде чистим весь день.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Варто відзначити, що 29 червня відзначається день пам'яті святителя Тихона Амафунтського. У народі говорили: "На Тихона сонце йде тихіше". Це вважається найтихіший день у році. З Тихона закінчується молоде літо, настає зріле. У цей день влаштовували бенкет для трудівників, які унавоживали поля. Ці люди були дуже потрібні, тому що: "Де зайва гною колижка, там зайва хліба коврижка".

Наші пращури примітили, якщо бджоли вранці граються - буде ясний день, товчуться - до негоди.

Нагадаємо, що на вихідні, 29-30 червня в Україні остаточно спаде спека. Температура в різних регіонах різко знизиться відразу на 7-10 градусів. У Києві в суботу без опадів, температура повітря вночі +12°, вдень +21°. У неділю мінлива хмарність, +15°...+25°.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у четвер, 27 червня, Київ накрив справжній погодний апокаліпсис - після нещадної спеки вулиці міста охолодила нестримна злива.

Також портал "Знай.uа" писав, що у цьому році літо в Україні відрізняється надзвичайно високою температурою.