Борець Артем Песиголовцев, якого підозрюють у вбивстві військовослужбовця, чекатиме вироку під вартою. Таке рішення прийняв міський районний суд Лозової, повідомляє портал “Город Х”.

Нагадаємо, що Песиголовцев, який є президентом місцевої федерації боротьби, 19 червня приревнував свою дівчину до військовослужбовця Максима Кибалко. Конфлікт переріс в бійку, в наслідок якої Кибалко отримав травму голови та невдовзі помер в лікарні.

За словами брата Кибалка, Песиголовцев потім приходив у лікарню та пропонував гроші на лікування. Однак мати загиблого стверджує, що нанесення побоїв ніде не зафіксоване. Зі свого боку батько Песиголовцева вважає те, що сталось, випадковістю та стверджує, що військовослужбовець був нетверезий та поводився агресивно.

Лозівський міськрайсуд прийняв рішення взяти Песиголовцева під варту попри те, що прокуратура вимагала домашнього арешту.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, що у суботу в одному з парків Харкова 15-річна дівчина каталася алеями за кермом BMW.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що хвиля замінувань прокотилась харківськими вишами.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що у Харкові в будівлю міськради врізався легковик.