Зять заступника міського голови Лозової Артем Песиголовець, який також є президентом Лозовської федерації вільної боротьби, завдав смертельний удар військовослужбовцю Максиму Кибалко, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на “Місто Х”.

За словами очевидців, причиною цьому могли стати ревнощі. Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального Кодексу, згідно з якою Песиголовець може отримати до 10 років ув’язнення.

Однак, місцеві мешканці не вірять в те, що правосуддя переможе. Сьогодні лозівчани прийшли під будівлю районного суду з вимогою провести справедливий процес.

Нагадаємо, що раніше на Харківщині затримали п’яного автовикрадача, який на вкраденій машині їхав до коханої в інше місто.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що в Харкові легкове авто врізалось в будівлю міської ради.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що харківських виборців намагались підкупити ліками від імені одного з кандидатів у депутати Верховної Ради.