У Харкові заарештували няню, яка знущалася над дівчинкою, яка хвора на ДЦП.

Про це повідомляє інформаційний портал Сhangeua.

Ця історія стала відома громадськості після того, як мати хворої дівчинки встановила у квартирі камеру і зняла, як доглядальниця б'є дитину і кидає її на підлогу. Через хворобу постраждала Валерія не могла дати відсіч і тим більше розповісти про знущання батькам.


Тепер няню, яка знущалася над дитиною позбавлять волі на 3 роки.

Нагадаємо, що 20 червня у Дніпрі у відділ поліції надійшов дзвінок від небайдужих жителів міста. Вони повідомили, що діти знайшли на стадіоні 10-річного хлопчика з ознаками алкогольного сп'яніння.

Як раніше повідомлялось, сусіди загиблої Даші в селі Іванівка розповіли, яким насправді був 22-річний вбивця і які у нього були стосунки з рідними.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , у Львові безслідно зникла 13-річна дівчинка. Дівчинка вийшла з дому в 08:30 і досі не повернулася. Вона залишила телефон вдома, тому зв'язку з нею немає. Неповнолітня проживає у Львові на вулиці Джона Леннона.