Казус стався у парку "Зелений гай" в вересні 2018-го року. Єдиний судебний реєстр повідомляє, увечері чоловік вийшов подихати повітрям в парк.

Згодом він помітив дівчинку-підлітка, яка розмовляла по телефону. На той момент, поблизу не було ані душі, зловмисник пригрозив дівчинці ножем, відібрав телефон та 200 гривень, що були в її сумочці. На цьому історія не закінчилася. Через годину в центральній частині парку, чоловік запримітив дівчину з планшетом. Вирвав у неї з рук гаджет та втік. Оговтавшись, потерпіла викликала поліцію і чоловіка затримали неподалік від місця злочину.

Справа дійшла до суду і злочинець розповів про той день. За словами грабіжника, в той день йому зателефонував побратим і повідомив сумну новину: смерть побратима, з яким він служив в зоні АТО. Після розмови, в чоловіка стався нервовий зрив і він пішов погуляти в парк. Коли ж побачив першу жертву - в очах потемніло і він не тямив, що робив.

В судовій залі підсудний попросив вибачення в потерпілих дівчат і завіряв суддю, що отримав контузію під час служби в зоні АТО. Проте, психіатрична експертиза доказала, що чоловік симулює.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Районний суд Харкова присудив злочинцю 4 роки ув'язнення та виплату моральної компенсації другій постраждалій у розмірі 2000 гривень. Смартфони повернули дівчатам.

Нагадаємо, що під Києвом обчистили будинок відомого депутата.

Раніше "Знай.uа" писав, що у Києві чоловік викрав евакуатор.

Також потрал "Знай.uа" повідомляв, що в Одесі неадекват тримає у страху весь район.

https://www.youtube.com/watch?v=VaVghg8x2CE