На Харківщині жінка вбила та викинула в туалетну яму новонародженну доньку.

Про це повідомляє Харківський апеляційний суд, вирок призначений 13 червня 2019 року.

Суд встановив, що у липні 2017 року молода жінка дізналася про вагіність і захотіла позбавитися дитини. Вона вводила медичні препарати, приймала травяний відвар, що мав спровокувати переривання вагітності. Але жоден засіб не спрацював.

3 березня 2018 року жінка народила дівчинку. Коли немовля подало ознаки життя, заплакло, вона прикрила рот дочки пелюшкою, пренесенною заздалегідь, і тримала так до десяти хвилин. Дитина перестала дихати. Жінка склала у відро дитину та плаценту і викинула їх у туалет, що знаходиться на її подвір'ї. Через декілька днів вона повернулась і накрила тіло дитини тканиною, щоб труп не побачили родичі.

Немовля померло внаслідок механічної асфіксії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Суд хотів призначити жінці покарання у вигляді трьох років позбавлення волі, захисник просив скоротити до двох з іспитовим терміном на три роки.

Суд ознайомився з доводами двох сторін та призначив покарання, яке просив захисник.

Нагадаємо, на Одещині спіймали жорстокого вбивцю.

Як повідомляв портал Знай.ua, батько Гандзюк звернувся до Зеленського.

Також Знай.ua писав про загибель 11-річної Даші Лук'яненко.

https://www.youtube.com/watch?v=hKG4_K7x1Ys