Мер Харкова Геннадій Кернес чудово орієнтується в реаліях сучасної української політики, що неодноразово доводив своїми вчинками.

Одіозний голова міста не проти об'єднати сили з командою президента України Володимира Зеленського, повідомив Telegram-канал "Подслушано Одеса".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Активність Геннадія Кернеса зростає прямо пропорційно часу, що залишився до чергових виборів. При всій критиці, що постійно звучить в його адресу, політик примудряється не просто "залишатися на плаву", але й займати високі керівні посади. Багатьом чудово відомі ключові помилки Кернеса, ось тільки він залишається "непотоплюваним".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Здається, тепер все остаточно зрозуміло, що Кернес володіє необхідним політичним чуттям. Так звана "Партія мерів" вирішила приєднатися до "Слуги народу". До цього "Довіряй справах" вже встигла об'єднатися з Опозиційним блоком", партією "Наші" і "Відродження". А тепер Кернес заявив, що хоче сформувати коаліцію з Зеленським. "Ми бачимо себе учасниками коаліції з партією президента. Ми будемо допомагати йому, щоб усе виходило з того, що очікують від нього люди", - пояснив мер Харкова. Залишається тільки зрозуміти, чи потрібно це самому Зеленському. І дуже хотілося б, щоб відповідь на це питання не розчарувала Україну.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.