У Харкові стався резонансний нещасний випадок з участю маленької дитини, життя якої опинилося під загрозою.

В одну з міських лікарень привезли хлопчика з важким отруєнням, про що повідомили у прес-службі управління Національної поліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У середу, дванадцятого червня, до реанімаційного відділення дитячої клінічної лікарні була доставлена дитина, за життя якої медикам прийшлося серйозно поборотися. Як виявилося, хлопчик отруївся відбілювачем, який він випив із звичайної гуртки. Провівши всі необхідні процедури, медики одразу ж повідомили про інцидент в поліцію.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група районної поліції. Правоохоронцям вдалося встановити, що, перебуваючи у себе вдома, дитина випила відбілювач, який перебував у гуртку на столі. При цьому батьки трирічного хлопчика при цьому знаходилися будинку, в сусідній кімнаті. Даний факт внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Новобаварского відділу поліції. Зараз проводиться перевірка з метою встановити всі обставини інциденту. Також вирішується питання про притягнення батьків хлопчика до адміністративної відповідальності.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.