Один з найбільших автобусних перевізників Європи FlixBus оголосив про вихід на ринок України.

Вже найближчим часом будуть запущені бюджетні автобусні перевезення із Харкова, Києва та інших українських міст, повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

FlixBus успішно працює вже у двадцяти дев'яти країнах, і тепер до цього списку буде додано Україна. Всі автобуси даної компанії оснащені технічними новинками: безкоштовним Wi-fi і GPS-трекером для відстеження шляху. Вартість квитків на певні маршрути може бути динамічною.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"В 2018 році, коли ми починали реформу і заявили голосно на всю країну, що в Україні будуть нові якісні автобуси - ніхто не вірив, і всі ставилися до цього скептично. Сьогодні - це вже відбувається. Перехід до конкурентних якісним автобусним перевезенням, заснованим на використанні технологій і жорсткому дотриманні законів - незворотній. Ті перевізники, які зрозуміють це першими і почнуть свій прогрес, в перспективі виграють більше всього", - пообіцяв міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Рейси їз Харкова та інших українських міст будуть виконуватися у п'ять країн: Німеччину, Австрію, Чехію, Польщу й Угорщину. Вартість одного квитка, згідно з попередніми даними, складе від п'яти до п'ятнадцяти євро.

Українці зможуть частіше подорожувати, адже тепер Європа стане для них ближче і доступніше. У керівництві автобусної компанії вже чекають ажіотаж, з яким доведеться зіткнутися незабаром після відкриття рейсів. Втім, перевізник запевняє, що дешеві квитки будуть доступні завжди.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.