У Харкові сталася резонансна автомобільна аварія, одним з учасників якої стала карета швидкої допомоги.

Про інцидент на дорозі повідомили в прес-службі міської патрульної поліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Два легковика не зуміли розминутися на проспекті Гагаріна, 35. Згідно з попередньою інформацією, учасниками дорожньої аварії стали машина "Nissan Leaf" та автомобіль швидкої допомоги "Peugeot". В результаті цього ДТП ніхто не постраждав. Патрульні поліцейські зібрали первинний матеріал, який буде переданий у відділ розшуку і обробки матеріалів дорожньо-транспортних пригод управління патрульної поліції в Харківській області.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Поки не повідомляється, чи був в автомобілі швидкої допомоги хтось, крім її екіпажу. За однією з версій, автомобіль поспішав на виїзд і рухався з ввімкненими спеціальними сигналами, проте водій "Nissan Leaf" не встиг пропустити швидку допомогу. Поліція нагадує про те, що при русі транспортних засобів з увімкненими сиреною та проблисковими вогнями синього і червоного кольорів водіям інших автомобілів необхідно притиснутися до узбіччя та поступитися місцем на дорозі.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.