Сьогодні у Харкові і на території всієї області буде правити спека, яка не дасть українцям навіть невелику перепочинок.

Українська Гидромецентр просить не забувати про питний режим, що особливо важливо в таку погоду.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вранці стовпчики термометрів невблаганно поповзуть вгору, досягаючи місцями тридцяти двох градусів. Сильні дощі, а місцями навіть грози, її турбували харків'ян весь останній тиждень, сьогодні відступлять. Враховуючи, що трохи перевести дух і відпочити від задушливої духоти, накрила регіон минулого тижня, не вийде, варто максимально обережно ставитися до проведеного на вулиці часу. Існує небезпека отримання сонячного удару, і це дуже серйозна проблема.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За даними синоптиків, вночі температура повітря складе 15-17 градусів тепла. Вітер південно-східний з поривами в п'ять – десять метрів в секунду. Варто очікується мінлива хмарність з незначними опадами. А завтра вранці на небо повернеться яскраве сонце. Опади припиняться остаточно, повітря знову прогріється до тридцяти двох градусів за Цельсієм.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.