Хвиля хуліганських атак на поїзди триває по всій Україні, в результаті чого нерідко страждають не лише рухомі склади, а й пасажири.

Про черговий акт нападу повідомив Facebook-акаунт "Харків 1654".

Цього разу невідомі обрали своєю мішенню поїзд, що прямував за маршрутом "Харків – Херсон". Інцидент стався вночі дев'ятого червня на станції "Ганівка", що в Полтавській області. Ґрунтуючись на свідченнях очевидців, міський портал Харкова в соціальних мережах розповсюдив детальну інформацію про подію.

"В 00.35 на станції "Ганівка" при відправленні поїзда якісь відморозки почали кидати каміння по вагону. Розбили вікно. В сантиметрі від голови жінки пролетів камінь, лежала вся в скляних осколках. Переселити нікуди. Сусідні вікна теж порозбивали", - розповіли пасажири поїзда.

Поезд Харьков - Херсон в 00.35 на станции Ганивка при отправке поезда какие-то отморозки начали кидать булыжники по...

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще
Geplaatst door Харьков 1654 op Zondag 9 juni 2019

Офіційні особи ніяк не коментують цей інцидент. Варто відзначити, що за останній рік було зафіксовано щонайменше сім подібних випадків – інформація про них регулярно надходить від потерпілих пасажирів. Між тим, на поїздах "Укрзалізниці" як і раніше немає поліції. Втім, правоохоронці на місцях, де відбуваються такі напади, теж нічого не можуть зробити.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що багато українців незадоволені роботою отримуваючого величезну платню глави "Укрзалізниці" Євген Кравцова.

Раніше ми писали про те, що квітки на залізничне сполучення в Україні знову зросли в ціні.