У Харкові на чоловіка напав рій бджіл.

Про це повідомляє інформаційний портал "Місто Х".

У неділю 9 червня у Харкові, на території авторинку «Лиск» на чоловіка напав рій бджіл. Комахи сильно покусали нещасного. Від великої кількості бджолиної отрути чоловік загинув на місці НП.


Величезна родина бджіл оселилося на дереві, яке росте на проспекті Гагаріна, 165. Містяни розповіли, що поруч з цим деревом знаходиться дитячий майданчик.

«Будьте акуратні і не ризикуйте, цікавість може зіграти злий жарт», - попереджають харків'яни.


Зараз поліція встановлює всі деталі події.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що в інтернеті досить активно набирає перегляди веселе відео, на якому пес породи пітбуль намагається зробити кілька справ одночасно.

Як повідомляв "Знай.іа", страшна історія сталася в Америці, в штаті Флорида. Місцевого літнього фермера вбила найбільша нелетющая птах.

Також Знай.іа" писав, що кошка-феміністка бореться за рівні права з допомогою гострих кігтиків: смішне відео. Тварина люто нападає на чоловіків і собак, які проходять повз. При цьому вона абсолютно не реагує на жінок і дітей.