У Харкові патрульний автомобіль потрапив у ДТП.

Про це повідомили в Управлінні патрульної поліції в Харківській області.

Автомобіль патрульних поліцейських прямував по зустрічній смузі руху з увімкненими проблисковими маячками синього кольору і спеціальним звуковим сигналом. У цей час автомобіль TOYOTA RAV4 здійснював поворот ліворуч з прилеглої території на головну дорогу і сталося зіткнення.


Ця пригода сталася на вулиці Академіка Павлова, 301. Повідомляється, що постраждалих у цьому ДТП немає.

Зараз поліція буде з'ясовувати обставини і винних у ДТП.

Нагадаємо, що на Одеській трасі в районі повороту на село Круглик сталося жахливе ДТП. Мотоцикл, який рухався у бік Києва, з незрозумілих причин налетів на перешкоду, яке розташоване якраз на дуже небезпечному повороті.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" в результаті серйозної аварії в центрі Києва постраждав відомий байкер Тарган і його пасажир. Обох в критичному стані доставили в реанімацію 17-ї політравми.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на вулиці Григоренка сталося жахливе ДТП: мотоцикліст пролетів 20 метрів і розбився об бордюр.