"Нова пошта" втішила українців новою акцією, в рамках якої знижує вартість доставки на 30%. Хто може скористатися знижкою і куди можна відправляти посилки за зниженим тарифом, йдеться на офіційному сайті та сторінці компанії у соцмережі Facebook.

"Нова пошта" постійно розвиває сервіс та періодично радує українців приємними акціями, наприклад, спеціальними тарифами на доставку посилок. На цей раз компанія вирішила надати клієнтам можливість непогано заощадити на доставку відправлень до Польщі, Молдови та Литви.

Нова пошта. Фото: кадр з youtube
Нова пошта. Фото: кадр з youtube

Так, відправка посилок та документів у ці три країни з відділень "Нової пошти" коштуватиме на 30% менше. Термін дії пропозиції обмежений, тому охочі заощадити мають надіслати посилку в період з 27 березня до 16 квітня 2023 року.

Тариф на доставку Фото: скрін novaposhta.ua
Тариф на доставку Фото: скрін novaposhta.ua

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Водночас є ще одне обмеження - за вагою. З 30-відсотковою знижкою відправляються лише посилки до 30 кілограмів.

"Акційний тариф -30% на доставку з України до Польщі, Молдови та Литви поширюється на відправку посилок до 30 кг та документів", - йдеться в повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, нечувані "щедроти" від Нової пошти: скаржилися на дорожнечу, ловіть весняні знижки.

Також наш портал інформував, клієнти Нової пошти отримають кредитні картки: у компанії пояснили рішення.

Крім того, ми писали, що "Новій пошті" довелося виправдовуватися за космічні ціни на доставку: "Це не бізнес! Це шахрайство!"