Знаменитий український співак, колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес згадав своє дитинство та юність у Харкові. Теплими спогадами артист поділився на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес згадав, яким яскравим у нього було дитинство та юність, які він провів у Харкові. Він підкреслив, що перші 20 років свого життя провів у цьому чудовому місті, яке зараз стирає з лиця землі російська армія.

Володимир Дантес, скріншот: Youtube
Володимир Дантес, скріншот: Youtube

"Я прожив у Харкові 20 років. Там я формував себе. Я ходив до 36 школи на Артема. Завжди через молодіжний парк, біля СК Політех. Який зараз знищено росіянами", - написав співак.

Дантес згадав і перше кохання. Він зазначив, що проводжав дівчину до Салтівки - району, який найбільше зазнає ворожих обстрілів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Свою першу любов я проводжав до салтівки, тому що там був її будинок. Зараз кожен день (приблизно півроку) цей район стирається з обличчя міста", - поділився Дантес.

Музикант додав, що незважаючи ні на що він упевнений, що Харків після всього стане лише кращим і заявив, що продовжуватиме робити все для підтримки рідного міста.

"Я можу довго писати про Харків і можу ще довше розповідати про свої улюблені місця. Тому що для мене – це найкраще місто. І люди там унікальні і найкращі. І я знаю, вірю і впевнений, що це місто стане ще кращим, чим було", - додав він.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров розвіяв наукові факти про людство і поділився своїм баченням: "На 80% із кохання".

Також наш портал інформував, Сергій Бабкін переклав на українську один зі своїх найкращих хітів: "Є візитною карткою групи 5'Nizza".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва засоромилася питання про Михайла Кацуріна, швидко забувши про Дантеса: "Чекав коханий?".