Президент України Володимир Зеленський назвав нового голову Харківської ОДА - ним став Олег Синьогубов, який до цього очолював Полтавську обласну державну адміністрацію.

Глава держави підписав відповідний указ № 676/2021 і зазначив, що чоловік налагодив ефективну роботу в ОДА, а також досяг чималих результатів у регіоні. Це стосується і закінчення, і запуску довгострокових об'єктів, і успішного проходження всіх хвиль пандемії коронавірусу (COVID-19). Про це повідомляється на офіційному сайті президента України.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

"Сподіваюся, на Харківщину чекають не менш помітні зміни і як результат – вагомі досягнення і розвиток", - заявив Зеленський.

Він вручив Олегу Синьогубову службове посвідчення і зазначив, наскільки важливо в нинішніх реаліях призначати професійних керівників у прикордонних областях. А новий голова Харківської ОДА зізнався, що на нього лягла велика відповідальність, тому він докладе максимальних зусиль, щоб домогтися якісних змін в Харківській області.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Олег Синєгубов: фото з Facebook
Олег Синєгубов: фото з Facebook

Олег Синьогубов народився в 1983 році, в Харкові. У 2004-му закінчив Національний університет внутрішніх справ і на сьогоднішній день має робочий стаж більше 20 років: протягом 8 років служба в органах внутрішніх справ, 11 років роботи в Харківському університеті і пару років на посаді голови Полтавської обласної державної адміністрації.

Скріншот: president.gov.ua
Скріншот: president.gov.ua

Нагадаємо, Тищенко заламав колегу-нардепа прямо в сесійній залі: "Давай по темі!"

Як повідомляв "Знай.ua", прессекретар Володимира Зеленського видав жарт на монументі Вашингтона: візит до США вдався

Знай.ua писав, 7 видів безкоштовних медпослуг і мінімалка 20 тисяч: Рада готує українцям подарунок "під ялинку" – деталі і терміни