Українка хотіла погодувати дочку ананасом, проте придбала гниль. Про це повідомляє телеграм-портал чорний список.

На українські магазини систематично скаржаться прості громадяни. Незалежно від міста, претензії ідентичні: недбалість персоналу, бруд і неуважність, а також таргани і мурахи. Продукція, яка реалізується на полицях українських маркетів і також залишає бажати кращого.

Зокрема, Українка поскаржилася на гнилий ананас, який вона купила 1 грудня.

"перше розчарування в перший день зими. Пара вирішила порадувати дитину, купила перший в житті ананас" "Тепер пояснюю, що такий ананас їсти не можна",- пише мама.",- повідомляє телеграм-портал.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Тепер жінка змушена пояснити дитині, що такий фрукт їсти не можна. При цьому коментатори розкритикували магазин і саму покупницю за неуважність.

"Тобто за станом хвостика, за його рухливістю не можна було зрозуміти шо воно гниле? 2021 рік, на Ютубі тисячі відео як перевірити ананас просто по хвостику, я вже не кажу за інші критерії, люди замість того щоб нову потрібну інформацію отримувати, фоткають гнилі фрукти і викладають"; "Ну слухайте, що значить супермаркет не винен? Може у людини зір поганий або не просунутий юзер ютуба, щоб моніторити як ананас виглядає стиглим, але не гнилі", - повідомляють вони.

Знай.uа нагадує: Печена картопля і морквина по-корейськи: Руслана Писанка поділилася рецептом ідеальної вечері. Телеведуча приготувала неймовірно просту, але таку популярну моркву по-корейськи, а до неї запекла картоплю з маслом, сиром і спеціями.

Як раніше повідомляв Знай.uа: Рецепт сирних пончиків від Вови Ярославського: такого не бачив навіть Ектор на "МастерШеф". На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського кулінара, а також експерта в розважальному шоу "Майстер-Шеф" Володимира Ярославського, з'явилося нове повідомлення.

Також Знай.uа писав: Зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський відкрив секрет справжньої котлети по-київськи: "Руки в яйцях".