Робота на швидкій допомозі дуже нервова, повна відповідальності і небезпеки. Загрозу можуть становити і пацієнти. Особливо якщо пацієнти знаходяться в стані сильного алкогольного сп'яніння. Медичні працівники надають допомогу всім, але деякі потребують допомоги поводяться так, що допомога потрібна вже співробітникам "швидкої" такий інцидент стався в Харкові.

Як повідомляє Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, подія трапилася в Харкові.

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

Медичні працівники приїхали на виклик 23 вересня близько 22:48 в один з районів міста. Там же і було скоєно напад. Чоловік у стані алкогольного сп'яніння напав на водія швидкої допомоги. Як повідомляє джерело, невідомий у п'яному стані поводився агресивно, вступив у конфлікт з водієм "швидкої", намагався пошкодити машину.

Водій не розгубився, перепаркував карету швидкої допомоги на безпечне місце і викликав співробітників поліції, які врегулювали конфлікт. За фактом події ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Спокій і оперативне реагування допомогло бригаді швидкої допомоги уникнути неприємних наслідків. А вони могли бути. Люди в стані серйозного алкогольного сп'яніння можуть бути сильно небезпечні і нести загрозу здоров'ю і життю оточуючих.

Нагадаємо, раніше сина легенди" Танців з зірками " Ілони Гвоздьової не захотіли лікувати без грошей: швидка їхала півтори години

Також "Знай.иа" у вас є 30 хвилин, щоб врятувати життя: в яких випадках треба негайно викликати швидку

Як повідомляв портал «Знай.иа", дівчинка без свідомості застигла на поверхні води, двоє лікарів дивом опинилися поруч: "Побачив у стані клінічної смерті"