Українці заявили, що описи продуктів в магазинах торгової мережі "Кулиничі" не відповідають дійсності, і продавці просто обманюють покупців.

Харків'яни вирушили на пошуки солодощів і забрели в один з магазинів невеликої торгової мережі "Кулиничі", де і придбали випічку з яблучною начинкою.

Коли ж покупці відкрили упаковку і вирішили спробувати смачну на вигляд булочку, виявилося, що всередині практично не було яблучного джему. Примітно, що на упаковці випічки гучний напис говорить: "Начинки більше, ніж тіста". Засмучені українці поспішили розмістити в соцмережі відповідні фото і попередити інших, щоб ті ретельно вибирали, де і у кого купувати продукти.

"Здається слоган Кулиничі - "Написаному - не вірити!" - написали в Telegram-каналі "Чорний список".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Користувачі соцмережі не змогли пройти повз і промовчати з приводу даного випадку, тому активно прокоментували публікацію і висловили своє обурення. Але, деякі запротестували і заявили, що начинки для такої булочки достатньо.

скріншот з коментарів

Нагадаємо, українець знайшов у столичному магазині гори прострочки: 3 ящики цукерок, риба, халва

Як повідомляв Знай.uа, українських дітей готують до "виборів" ще зі школи: замість дверей в туалетах шторки: "Ого, у них унітази"

Також портал Знай.uа писав, що украінцю впарили сирники з огидною начинкою: "У чан з тестом падають миші"