На особистій сторінці в соцмережі Instagram популярної української телеведучої, фітнес-тренера шоу" Зважені та щасливі", а також колишньої дружини відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марини Боржемської з'явилася нова публікація, присвячена Дню знань – 1 вересня.

"З 1 вересня! У цей прекрасний осінній день ми з дітками знаходимося в Греції. Так склалося. Але День Знань важливий для всіх, де б ви не знаходилися. Так що пару задачок ми на відпочинку все ж вирішимо. Особисто я обожнювала в дитинстві лінійку і почуття передчуття нового шкільного року. Завжди дуже чекала і по усвідомленому готувалася. Прасувала для себе форму, пришивала комірець і нарукавники, Білий фартух і банти. Все продумувала до деталей", - розповіла мати двох школярів.

Скрін, Instagram Боржемська
Скрін, Instagram Боржемська

"А ви любили 1 вересня? З чим асоціюється у вас?",- поцікавилася вона у шанувальників.

У коментарях фанати просять її показати свої шкільні знімки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Мариночка, а покажи, будь ласка, фотку свою шкільну. Ось прямо з 1 вересня. Ти так красиво описала, що дуже хочеться побачити цю красу«, "вітаю, З Днем знань, а знання-це сила«," зі святом, мої дорогі! Успіхів у праці та навчанні», - пишуть шанувальники.

Раніше повідомляли, Марина Боржемська показала свою найближчу людину після розставання з Узєлковим: "зірка".

Як повідомляв Знай.uа, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська показала, як проводить вихідні: "у два рази довше".

Знай.uа писав, Марина Боржемська кардинально змінилася: зухвале каре і обличчя, як у 18-річної дівчинки.