Володимир Остапчук показав найкращі момент літа. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний ведучий українських шоу Володимир Остапчук іноді радує шанувальників різноманітними фотографіями або кумедними відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежить близько 524 тисячі осіб. Фоловери активно коментують кожен його пост.

31 серпня, в самий останній день літа, він опублікував відеозапис, на якому показав найкращі моменти сезону, що минає. На відео він разом зі своєю дружиною Христиною відпочиває на траві. Потім вони починають їсти один гарбуз фрукти, а потім беруть участь в прекрасному романтичному танці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Наше літо 2021 🔥 просто залишу тут. Чим вам запам'яталися ці 3 місяці?,- повідомив він.

Фоловери відзначили відео вісьмома тисячею відміток всього за сорок вісім хвилин, а також залишили безліч коментарів.

Запам'яталося вашим запальним виступом в Умані 6 червня! І як ви подарували мені рюкзак і кг кави! 😍🔥🔥😍"; "😍😍😍"; "Вогонь, - пишуть вони.

Нагадавши, Володимир Остапчук знявся в серіалі "Люся Інтерн" з Риммою Зюбіною: "не мають ніяких комплексів". Стала відома дата прем'єри довгоочікуваного комедійного серіалу "Люся інтерн"

Як повідомляв портал "Знай.ua", двічі одружений Володимир Остапчук показав улюблену позу: "Ну як вам?". Володимир Остапчук знову здивував

Також "Знай.ua" писав, дружина Володимира Остапчука звабила чоловіка перед вихідними: "Богиня". Христина Гірник показала, як звабити чоловіка