На сторінці в соцмережі "ТікТок" надзвичайно популярної української моделі plus-size Міли Кузнєцової, яка зуміла підкорити тисячі фанатів, з'явився новий кумедний ролик з її участю.

Дівчині з 15-м розміром грудей і без вигадок є, чим привернути увагу шанувальників. Однак на цей раз ефектна красуня вирішила порадувати їх яскравими танцями зі своїми друзями – гостем з Туреччини і котом.

Свій танець вони виконали під пісню «Радіти дрібницям» виконавця Ельдара Джарахова.

У кадрі з'являється сама Міла, демонструючи пишний бюст в глибокому декольте блузки з широкою баскою. Наряд вона доповнила обтягуючою білою спідницею і сонцезахисними окулярами чорного кольору, які одягла замість обідка.

Її друг в Панамі і фіолетовій футболці з малюнком в стилі «тай-дай», популярним в цьому сезоні, танцює і тримає в руках смугастого кота.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У якийсь момент пухнастик займає собою весь екран, прикриваючи собою Мілу.

@slezhuzatobou

♬ Радоваться мелочам - Джарахов

"Крутяк!", "Котом закрив таку красу!", "Вау, Міла!» ,- пишуть в коментарях фанати пишногрудої красуні.

Раніше повідомляли, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей запалила під пісні Ірини Білик: "Так просто".

Як повідомляв Знай.uа, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей поманила українців в купальнику: "дивився по сторонах".

Знай.uа писав, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей станцювала тверк на камеру: "рухай, рухай з * будинок".