З міста Харків прийшли доволі тривожні новини, які, на щастя, закінчилися "щасливо". Так, в районі Салтівка іноземець вирішив пограбувати Відділення "ПриватБанку", проте підступним планам заморського гостя не судилося збутися.

Варто зазначити відразу, що план у зловмисника був не такий цікавий, як в серіалі "Паперовий будинок", а проста болгарка і дві руки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "ХС. Харків".

Спроба пограбування "ПриватБанку", фото: Telegram
Спроба пограбування "ПриватБанку", фото: Telegram

"Щойно недалекоглядний гість з південних країн намагався виставити відділення ПриватБанку на Академіка Павлова. Дверний замок намагався зрізати болгаркою з акумулятором. У підсумку затія його звичайно ж на*бнулась, сидить тепер в очікуванні СОГа і співробітників банку.", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Спроба пограбування "ПриватБанку", фото: Telegram
Спроба пограбування "ПриватБанку", фото: Telegram

Також автори публікації опублікували відразу три знімки на яких можна побачити самого "нападника грабіжника", місце злочину, а також двері, які планувалося розкрити. Також по знімках можна зрозуміти, що все таки підозрюваний не зовсім йшов у всі тяжкі, а зібрався зробити задумане в темний час доби.

Раніше повідомляли, з рахунку клієнта ПриватБанку шахраї розрахувалися в інтернет-магазині: "Без мого відома...".

Як повідомляв Знай.uа, українка поскаржилася на ПриватБанк після нещадної афери: "Винен шарашкіним конторам гроші".

Знай.uа писав, українець з карткою "ПриватБанку" втратив законну допомогу в 8 000 гривень: "Поміняли без згоди...".