Дівчина поскаржилася на ситуацію, яка трапилася в мережі "Епіцентр". Її пограбували і вона посварилася з адміністрацією.

На ситуацію поскаржилися в телеграм-канал Народний Ревізор. Поки покупниця в Харкові ходила по торгових рядах, хтось зламав камеру схову і пограбував її. У підсумку вона позбулася іграшки за сімсот сімдесят вісім гривень.

У відповідь на звернення адміністрація магазину заявила, що відповідальності за речі не несе(хоча сайті написано зворотне).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

При цьому адміністрація не захотіла надати відео з камер відеоспостереження. Спілкування відбувалося в нервовому форматі. Також на відеозаписі можна побачити, що жінка запитує " Ви не несете ніякої відповідальності?", на що вона відповідає ствердно.

[quote author=""]Rрім того, персонал звертався з покупницею по-хамськи, насміхаючись, мовляв, "якщо ви купили іграшку в "Дафі" , - повідомляють на телеграм-порталі чорний список.

Передплатники телеграм-каналу підтримали постраждалу.

Заява в поліцію і якомога більше по соцмережах. І взагалі нічого в камерах зберігання залишати речі"; " а що потрібно з горою пакетів ходити по магазинах?камери схову для цього і придумали
, - повідомляють вони.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що мамочка отримала гниль замість курячого філе, яке розвалилося в руках. Як повідомляється, мова йде про м'ясо, куплене в магазині «Ясен» на Дніпробуді міста Кам'янське Дніпропетровської області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також " Знай.ua" писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму