Дев'ять автобусів Karsan прибули до Харкова, очікується що їх кількість збільшиться до сорока. Про це повідомляє портал Автоцентр.

На данях в місто прибуло дев'ять машин. Це автобуси марки Atak-восьмиметрові автобуси, які розраховані 58 пасажирів. Двигун розташований в задній частині автобуса і має потужність в 185 кінських сил.

Також серед них Jest + з довжиною в 5,8 метрів і розрахований на двадцять два пасажири. У неї передній двигун.

Маршрутка, фото: скріншот з відео
Маршрутка, фото: скріншот з відео

Обидва варіанти мають низький рівень підлоги, також транспортні засоби пристосовані до перевезення інвалідів. До Дня міста, який відзначається в Харкові 23 серпня, автобусів обох моделей буде вже 40 штук.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Восени автобус зростає до ста п'ятдесяти. Також передбачається, що триста п'ятдесят автобусів зберуть на місцевому підприємстві.

Харків отримав відмінний подарунок, проте набагато приємніше було б бачити на вулицях великого міста нові автобуси Українського Виробництва.

Раніше ми повідомляли, що "Лакшері-поїзд" Київ-Одеса від Укрзалізниці змучив пасажирів. Починаючи з понеділка, 9 серпня, з української столиці в місто Одеса почав їздити новий склад поїзда, з нібито поліпшеними Умовами для пасажирів під час поїздки.

Як повідомляв портал Знай.ua , 160 гривень штрафу більше не треба платити? У київському транспорті зникли кондуктори

Також Знай.ua писав, що у Дніпрі водій маршрутки перетворив свій транспорт на димну кабінку: "поки накуриться..."