На сторінці в Instagram відомої української актриси і гумористки, зірки «Жіночого кварталу» Тетяни Песик з'явився новий несподіваний пост.

Цього разу вона змусила фанатів хвилюватися через сумний тон свого допису, в якому зазначила, що «вчиться жити далі».

«Новий день, нова я, не така як була вчора.. вчусь жити далі. Всім гарних вихідних, любові в серці, посмішок на ваших обличчях», - написала Тетяна.

Багато хто з фанатів запідозрив, що в житті акторки сталася особиста драма.

Скрін, Instagram Песик
Скрін, Instagram Песик

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

«Філософія з ранку по раніше, проглядається причина так, мимохідь», - «Точніше не філософія, інша я вчуся жити далі, не знаю але мені здається, що ні з проста такі слова, просто так не пишуть, що не хто знає, звичайно», - дивуються підписники Песик.

«Вау дівчина, ти богиня краси – струнка, красиві очі, ніжний голос, кльова, драйвова, енергійна дівчина! Я тобі дуже люблю», «Привабливій силі твоїх бездонних очей складно чинити опір», «Танюшка, як завжди, дуже гарна», - засипають її компліментами фанати.

«І де твій принц, чого ще незаміжня?», - запитують інші прихильники акторки.

Нагадаємо, в зірку Жіночого кварталу Тетяну Песик вселилася Оля Фреймут - "Дівчата, вчимося гладити труси"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик в ліфчику поділилася секретами краси: "Приємні бонуси"

Знай.ua писав, Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" показала, як може зігнутися перед українцями: показати будь-яку букву алфавіту