Популярний телеведучий, актор і учасник гумористичної програми "Дизель шоу" Єгор Крутоголов любить ділитися з шанувальниками різними кадрами з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, гда на нього підписано понад 100 тисяч людей.

Цього разу Крутоголов розповів, а також поділився фото і відео того, як провів день на картингу в оточенні своїх друзів.

Як зазначив гуморист, цей день був для нього прекрасним і ідеальним, адже йому вдалося зібрати разом "гоночних" друзів і поганяти на трасі.

"Вчорашній день був прекрасний, просто ідеальний як на мене - мені вдалося зібрати разом багато моїх гоночних друзів і поганяти на картах на класній трасі 2G Circuit! Думаю, потрібно це зробити регулярною традицією, до якої я буду залучати все більше і більше швидких друзів. Хто хотів би поганяти веселою компанією?",- написав Єгор.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"+пропонуй в слід раз)", " Красавчеки 👍", " я б вас зробила 😂", " Я б теж поганяла!!!...", "🙌У змаганнях здобуде перемогу професіонал", " мені подобаються гонки! Авто -, мото -, на тракторах... Подобаються скачки. Це все спорт! Це все по своєму красиво. Але скажіть будь ласка, як називаються ті люди які вже багато років ганяють на мотоциклах по місту на шаленій швидкості в будь-який час доби? Причому з оглушаючим ревом моторів? І ні поліція, ні влада нічого не роблять. Ніяких претензій до вас. Просто хочеться знати вашу думку. А може і стане новою темою для чергового номера", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Найкращий подарунок до Дня Батька: синуля Єгора Крутоголова з Дизель шоу підмінив папулю на сцені, милі кадри. Єгор Крутоголов показав, як готується до виходу на сцену

Як повідомляє портал «Знай.иа» Крутоголов з Дизель шоу показав різницю між Instagram і реальністю: "Навіщо це їм". гор Крутоголов вирішив висловитися на тему соціальних мереж.

Також «Знай.иа " писав, що Крутоголов з " Дизель Шоу "показав красуню-дружину:"молодята з 15-річним досвідом". Крутоголов разом з дружиною Катериною відзначив 15-ту річницю весілля.