Українці пропонують створити в кожному районі підрозділи для укладання асфальту на всіх вуличках, а також розробити програму сортування сміття.

Відповідна петиція з'явилися на сайті президента України.

Ініціатором петиції виступив Котлярський Сергій Володимирович і опублікував її в п'ятницю, 30 липня.

Як зазначив чоловік, у кожному місті чи селі є проблеми з асфальтуванням. Фінанси виділені на ремонт просто відмили, а люди продовжують ходити по грунтових дорогах.

Розбиті дороги
Розбиті дороги

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Майже в кожному селі, місті, смт є проблеми з асфальтуванням дані кошти ніколи не були надані на ці послуги, а з часом просто відмиті, люди ходять по грунтових дорогах, а ті що робилися з плином часу вже вичерпали свій ресурс", - йдеться в петиції.

Також автор торкнувся теми переробки сміття і важливості заманювання молоді для прибирання своїх районів, тому що вони не цінують природу і нахабно над нею знущаються.

Прибирання сміття на Гідропарку, фото: JetSetter.ua
Прибирання сміття на Гідропарку, фото: JetSetter.ua

"Щодо сміттєвих баків навіть не знають, як вони виглядають. Розробити програму сміттєпереробки, по можливості залучити населення до укладання дороги на добровільних підставах , я думаю бажаючих буде достатньо, щоб допомогти в цій справі. Країна в смартфоні це відмінно. Більшість з підлітків не цінують те, що дає їм природа і нахабно над нею знущаються, саме така програма, може змінити погляд на те, де ти живеш (праця об'єднує). Після створення даної частини створити закон Про благоустрій населення, за умови якого будуть передбачені штрафи", - написав автор.

На даний момент вдалося зібрати всього 69 підписів і у автора є ще 89 днів, щоб зібрати необхідні 25 тисяч підписів.

Нагадаємо, раніше "Потрібно встати і перейти": українських школярів хочуть вчити правилам дорожнього руху з початкових класів

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українці знайшли спосіб "покарати" галасливих сусідів за Перфоратори і крики: "як вкласти дитину спати?"

Також «Знай.иа " писав, що Водіям хочуть посилити покарання за ДТП і дрифт на дорозі: "вийде на волю в 35, а хтось втратив життя назавжди"