Відома українська телеведуча "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик має величезну армію шанувальників у соціальній мережі Instagram, з якими охоче ділиться різноманітними кадрами з особистого та професійного життя.

Цього разу Лілія Ребрик полетіла на заслужений відпочинок з сім'єю в Болгарію. Відповідні кадри вона розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 725 тисяч шанувальників.

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

Так, на кадрах телеведуча засвітила свою струнку фігурку в чорному купальнику із завищеною талією. Також Ребрик не могла не показати коханого чоловіка Андрія Дикого.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Лілія Ребрик та Андрій Дикий, фото з instagram
Лілія Ребрик та Андрій Дикий, фото з instagram

Лілія Ребрик та Андрій Дикий, фото з instagram
Лілія Ребрик та Андрій Дикий, фото з instagram

"Серпень, море і кохання…
А про роботу ми подумаємо завтра 🤍 ",- підписала серію знімків Лілія.

"Найкраща і красива пара України!!!. Лілечка, скільки ви будите в Болгарії?", "Ви така класна пара! Щастя вам!👏 👏 👏 😍 😍 😍 ", "Ви чудові) 👏🙌🔥😍 ", "Завтра теж не думайте, зарано. Гарного відпочинку 💙 ", "Дуже класний купальник де купували?", "Як приємно спостерігати за щасливою сімейною парою! А не за тими, що розлучаються, скандалять не бережуть сім'ю", "як приємно дивитися на Вас,👏 👏 👏. Ви супер!", "Дуже красиві і щасливі!", "Ви такі класні! І такі схожі! Насолоджуйтесь! ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Гармонійна, супер закохана пара і щаслива сім'я❤️🔥 👏", "ну і правильно❤️", "чекаємо на ваші Оціночки! Табір "Разом"!",- писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Напарниця Анатоліча Лілія Ребрик проговорилася про свою улюблену дівчинку: "гени Каменських"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Лілія Ребрик поділилася рецептом ідеальної кукурудзи, секрет в листі: "як з дитинства"

Також «Знай.иа " писав, що Лілія Ребрик з ногами, як у Олі Полякової, дала дивну пораду жінкам: "намастіть господарським милом"