30 липня християни святкують день ікони Пресвятої Богородиці Святогірської. Вона була збережена після розграбування Святогірського монастиря і в 1992 році, перенесена хресною ходою в Успенський собор Свято-Успенської Святогірської лаври.

Пресвята Богородиця і донині посилає свою всесильну допомогу всім, з вірою притікає до її Пречистого образу.

Багато православних приходили до святині, молилися і благали порятунку від різних захворювань і недуг. Чудотворне зцілення посилалося після помазання освяченим маслом з лампадки палаючої перед нею або прикладання засушених квіток, які прикрашають ікону.

Святогірська ікона Божої Матері
Святогірська ікона Божої Матері

Щирі молитви до Богородиці Святогірської допомагають у лікуванні захворювань нирок, бронхіальної астми, лімфаденіту, безпліддя, раку, акромегалії та аденоми гіпофіза. Також, молитви до Діви Марії допомагають благополучно народити здорову дитину.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Молитва До Пресвятої Богородиці

Цариця моя Преблагая, надія моя, Богородиця, притулок сиріт і мандрівників захисниця, скорботних Радість, скривджених покровителька! Бачиш мою біду, бачиш мою скорботу; допоможи мені, як немічному, направ мене, як мандрівника. Образу мою знаєш: дозволь її по своїй волі. Бо не маю я іншої допомоги, крім тебе, ні іншої Захисниці, ні благої Утішительки-тільки тебе, про Богоматір: так збережеш мене і захистиш на віки віків. Амінь.

Нагадаємо, раніше Молитва Пресвятому Духу: слова, які допоможуть відпустити гріхи і захистять від негараздів

Як повідомляє портал «Знай.иа» Афонські старці розповіли, як правильно молитися: "Господь відкриває істину смиренним"

Також «Знай.иа " писав, що Молитва Архангелу Михаїлу: як захистити себе від ворогів і поганого впливу