У Харкові почала працювати камера автоматичної фіксації порушень, встановлена на Московському проспекті, 118, у бік вулиці Соїча. Про це повідомляє Патрульна поліція України.

Як повідомляється, тепер гранична швидкість, яка дозволена на проспекті - 50 кілометрів на годину. Камера встановлена на Велозаводському (Корсиковському) мосту в напрямку ХТЗ.

Правоохоронці зазначають, що вибір місця встановлення камери невипадковий – саме в цьому місці водії найчастіше порушують швидкісний режим. Нерідко це закінчується дорожньо-транспортними пригодами з летальним результатом.

На тих вулицях міста, де рік тому також встановили камери автофіксації порушення ПДР, кількість аварій знизилася в три рази.

Відеокамера, скріншот із відео
Відеокамера, скріншот із відео

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Харків'яни по-різному відреагували на новину про камеру на дорозі.

«Ідіотизм. Щоб не ганяли, потрібно не камери ставити, а дороги проектувати так, щоб по них неможливо було розігнатися», «це вже зроблено, ями до ваших послуг», - вважають одні городяни в коментарях до повідомлення.

"Скоріше б на Вернадського теж заробили", "Всьому свій час, якщо по місту буде хоча б пара сотень камер, швидкісний режим хоч вирівняється, а торопиги, які люблять їздити змійкою - питання друге, на швидкості 50-60 км/год особливо не поквапиш», «500 гривень за кожне порушення. Ось так додому з вітерцем доїхав, і буде мінус 2000, наступного разу економити буду», - впевнені інші.

Раніше повідомляли, дівчину дістали з літака зі зв'язаними руками і заклеєним ротом: вкусила стюардесу.

Як повідомляв Знай.uа, під Києвом батьки посадили сімох дітей в багажник і потрапили в смертельну ДТП: їхали з річки.

Знай.uа писав, під Києвом зійшов з рейок товарний потяг: затримують 13 пасажирських рейсів.