Харків'яни поскаржилися, що в одному з популярних закладів міста бігають таргани.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Чорний Список".
Так, стало відомо, що в Харкові в барі "Москвич" відвідувачі закладу помітили комах. Виявилося, що на барній стійці, де готують коктейлі і лежить все для цього безперешкодно бігав тарган.
Комаху помітили відвідувачі закладу, вже після того як замовили собі коктейль. Все, що відбувається очевидці зняли на відео.

Тарган, скріншот з відео
Тарган, скріншот з відео

" А це Москвич бар. Мабуть, їжу там краще не замовляти. Так би мовити, від туалету подалі",- сказано в повідомленні Телеграм-каналу "Чорний Список".

На даний момент адміністрація бару "Москвич" ніяк не прокоментувала цей інцидент. Тому через що в закладі з'явилися таргани - невідомо.

Тим часом житель Кривого Рогу купив в супермаркеті торгової мережі АТБ сосиски, всередині яких була незрозуміла сіра маса, схожа на туалетний папір.

Нагадавши, популярний Київський супермаркет виявився смітником.У Києві в супермаркеті Fozzy покупниця помітила, що по готовій випічці повзають таргани. Інцидент стався за адресою проспект Степана Бандери, 23

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у Києві в супермаркеті Fozzy покупниця помітила, що по готовій випічці повзають таргани.