Чоловік української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

6 липня знаменитість дав концерт на головній сцені щорічного музичного фестивалю Atlas Weekend, який проходить у Києві з 5 по 11 липня.

Так, артист виставив яскравий уривок виступу, на якому запально виконував власний хіт "Если бы", примірявши лише темні штани і залишившись з оголеним торсом. Виконавець захоплювався тим, що шанувальники підспівували пісню навіть незважаючи на проливний дощ.

Сам же Володимир в кінці ролика ліг на живіт і прослизнув на мокрій від дощу сцені, почувши захоплені крики.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Лююююююдииии!!!

Ви неймовірні. Вас дощем не налякати, а я не можу дозволити мокнути тільки вам.

Тому що в такі моменти ми - єдине ціле.

Люблю кожного з вас!!!

@kate_plays_drums Класні ми всі!))"

Фолловери ж поспішили поділитися емоціями: "знову зі свого концерту з соплями приїдеш...", " чим вам не соліст групи Mäneskin?😍 🙌 ", "Любов💛 💛 💛", " який же ти офігенний🔥 🔥 🔥, ти такий неймовірний артист, кращий😍❤️"," о мій Бог, ой Дантес! 🔥 👏 🔥 👏 🔥 👏 🔥 👏 Ось це я розумію розрив на сцені! - Заплив! Кіт сцени! 😍 👏 🔥Браво! 👏Самий, самий!!! 🔥".