У Харкові стався дивний інцидент: до місцевого Mcdonald's увірвався неадекватний чоловік.

Подія сталася поруч з торговим центром" Французький бульвар", розташованому на вулиці Академіка Павлова, передає Instagram-портал h_saltovka. У місцевий фастфуд-ресторан увірвався в трусах і майці з каструлею на голові

Повідомляє, що спочатку невідомий в "шоломі" і рюкзаком підійшов до автомобіля, в якому хтось чекав своє замовлення і застосував газовий балончик.

Після цього він забіг на літній майданчик і влаштував там справжній погром: кидав Підноси, перевертав стіл і голосно кричав.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На щастя, в цей нічний час відвідувачів майже не було, і від дій неадеквата ніхто не постраждав.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

У підсумку на місце приїхали поліцейські і затримали неадеквата. На кадрах можна побачити, як він лежить на землі з наручниками на руках за спиною, і б'ється головою з одягненою каструлею об асфальт.

Відзначимо, що в нашій країні залишається все ще тривожна ситуація зі злочинами. Зокрема Україна очолила рейтинг злочинності в Європі. Індекс безпеки нашої країни становить п'ятдесят один відсоток. На другому місці Швеція, а "почесну" бронзу отримує Франція.

Раніше повідомляли, у церквах 60 років знущалися над дітьми: права рука Папи Франциска "вилітає" з посади, деталі розслідування.

Як повідомляв Знай.uа, поліція дозволила заарештувати Меріліна Менсона: легенда шок-року підозрюється в нападі ротом.

Знай.uа писав, Леді Гага пережила згвалтування в 19 років: "викинув вагітної".