Популярна українська телеведуча Катерина Осадча зустрілася з Лесею Нікітюк на відкритті «Тік-ток хауса». Про це йдеться в відео, оприлюдненому в «Ютубі».

Для телеведучої Лесі Нікітюк соцмережі – це невід'ємна частина життя і велика частина заробітку, тому що у неї в інстаграмі чотири мільйони підписників, і вона може похвалитися однією з найдорожчих реклам. Який відсоток заробітку Лесі Никитюк складає заробіток в соцмережах?

«Соцмережі для тебе – невід’ємна частина життя і невід’ємна частина заробітку. Тому що в Instagram у тебе майже чотири мільйони підписників, одна з найдорожчих реклам, яку можка купити у блогерів і у зірок. Який відсоток заробітку твого складає саме заробіток у соцмережах? Ти телеведуча, а зараз заробляєш більше саме у соцмережах», - запитала вагітна Осадча в колеги по телеекрану.

«Тобі на телебаченні платять?», – у відповідь жартома запитала Нікітюк в Осадчої.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

«Так!», – ствердно відповіла Осадча.

«Тобто я одна безкоштовно працюю? Скажімо так, за минулий рік у мене було одне шоу «Хто зверху?», і ми всі майже просиділи без роботи. Я дуже рада, що я встигла потрапити в цей вагон – соцмережі. Та й ти з Юрою…», - зізналася Нікітюк.

Нагадаємо, напівгола Леся Нікітюк у рибальських чоботях насмішила українців: ловить, а не смажить

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк у капелюшку перетворилася на Катю Осадчу: Притула зацінив

Знай.ua писав, Леся Нікітюк показала, що зрадила в особі, українці не впізнали: "На Повалій схожа"