Відомий український шоумен і телеведучий Григорій Решетник заінтригував публіку своїм новим відео, заговоривши про любов.

Ведучий популярних телевізійних проєктів "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетник на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де на нього підписано понад 502 тисячі читачів, виклав відео зі зйомки.

У кадрі телеведучий постав в елегантному костюмі: чорних штанах та білому піджаку. Григорій Решетник зізнався, що чекає осінь, адже саме тоді настане "час кохання".

"Я вже чекаю осінь 🤗 Осінь - час кохання ❤️ на СТБ А ви чекаєте? 📺", - написав телеведучий. Григорій Решетник

Григорій Решетник, instagram.com/grisha_reshetnik
Григорій Решетник, instagram.com/grisha_reshetnik

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Григорій Решетник, instagram.com/grisha_reshetnik
Григорій Решетник, instagram.com/grisha_reshetnik

Відомо, що вже стартували зйомки нового сезону шоу "Холостячка", головною героїнею якого стане українська співачка Злата Огнєвіч.

"«Холостячка» 2-й сезон 🎬 Вітаємо у нашій сім‘ї неймовірну @zlata.ognevich 💃🏻 Цієї осені на @stbua @holostyakstb ❤️ #ведучийгригорійрешетник", - повідомляв раніше телеведучий. Григорій Решетник

"А я як чекаю 😏(виключно заради холостячки)☺️", "Чекаю 🔥😍", - коментують підписники телеведучого, які не можуть дочекатися виходу нового сезону популярного проєкту.

Коментарі, instagram.com/grisha_reshetnik
Коментарі, instagram.com/grisha_reshetnik

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Решетник пробрався на порожній стадіон: "Олімпійський, зустрічай". Шоумен вирішив поділитися вражаючим роликом

Як повідомляв портал "Знай.ua", Григорій Решетник приготував сюрприз "Холостячці" Златі Огнєвіч: "Буде феєричним". Григорій Решетник розповів, що буде в "Холостячці"

Також "Знай.ua" писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч вже у справі: Решетник злив перші кадри шоу. Решетник оголосив про початок зйомок нового сезону "Холостячки"