У сільських жителів Харківської та Полтавської областей намагаються відняти землю. Про це повідомили на Telegram-каналі "ВЕХА (Харків)".

Жителі сіл Мала Іванівка (Харківська область) і Таверівка (Полтавська область) можуть залишитися без землі, якою користувалися протягом 18 років.

За словами місцевих жителів, один з них в процесі пошуків інформації в Інтернеті виявив, що землі біля сіл оформляють приватні особи, які не мають відношення до цієї території.

Примітно, що землі дісталися місцевим жителям в якості паїв багато років тому і багато хто використовує їх як городи, оскільки біля будинків немає ділянок для вирощування овочів.

Жителі сіл скаржаться, що приватизувати землю їм не давали, а вижити в цій місцевості важко і вони сподіваються лише на урожай з цих же земель.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Крім цього в селі Мала Іванівка збираються прибрати єдиний магазин. Справа в тому, що через напіврозвалені дороги перевізники відмовляються постачати продукти.

Публікація каналу віха (Харків): Telegram
Публікація каналу віха (Харків): Telegram
Публікація каналу віха (Харків): Telegram

Крім того існують проблеми і з пасажирськими перевезеннями. Так, одного разу взимку люди ходили по 8 кілометрів до автобусної зупинки. До того ж в селі багато багатодітних сімей і діти з великими труднощами добираються в школу.

Публікація каналу віха (Харків): Telegram
Публікація каналу віха (Харків): Telegram
Публікація каналу віха (Харків): Telegram

Нагадаємо, що постраждалі від повені землі окупували полчища павуків - "Це Апокаліпсис"

Як повідомляв портал "Знай.uа", будівництво комплексу на Шулявці може викликати скандал - ЗМІ

Також, "Знай.uа" писав, що соратники партії "Держава" мітингують під Конституційним судом через продаж землі