Лілія Яма порадувала шанувальників фотографією свого сина. Фотографія з'явилася на її офіційній сторінці Instagram.

Лілія Яма є популярною Instagram-блогеркою. Вона регулярно публікує фотографії на своїй офіційній сторінці. Вона публікує рецепти для душі і тіла, а також душевні знімки членів своєї сім'ї. Нещодавно вона похвалилася своїм сином Лео.

"Дівчатка, народила вам красеня. Лео сказав, що чекає ваші лайки і коментарі", — жартівливо сказала вона.

Передплатники активно залайкали фотографію, до того ж у Лео день народження.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Неймовірний суперЛео";" буде гарний бальник"; " схожий на тата, але мамині очманілі очі.Красунчик! Здоров'я і щастя!"; "Гарний малюк, гарне ім'я ,красиві батьки", - пишуть вони.

Нещодавно Влад Яма відправився на відпочинок в Карпати разом з красунею-дружиною лілією і їх 5-річним сином Леоном, встигнувши відвідати безліч захоплюючих місць.

Сьогодні Влад Яма опублікував фотографію на тлі мальовничих гір і місцевих жителів в національних костюмах.

"C Карпат з любов'ю! Просто вирішили посміятися. Гортайте, там ще й синок увірвався", - ділиться танцюрист.

Нагадавши, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм " дивом"

Також " Знай.ІА " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину