Популярний супермаркет від мережі "Сільпо" зумів здивувати покупців шаленими цінами. Магазин, що знаходиться в Харкові, пропонує городянам товари не просто люкс, а люкс++ класу.

9 тисяч гривень за мариновані гриби продаються в центрі міста. Фото, зроблені покупцями, публікує Telegram-канал "Україна в шоці".
"Любителям чогось такого присвячується. У Харківському "LeSilpo" помітили мариновані грибочки, зібрані вручну в Італії і залиті оливковою олією за дуже елітною ціною", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, раніше Українцям підсунули ковбасу З мерзенною начинкою: "воно ворушиться!" У Запоріжжі жінка купила ковбасу відомої торгової марки, в якій її чекав сюрприз. Усередині вироби "знайшлися" білі черв'яки, причому деякі були ще живі.

Як повідомляє портал «Знай.uа» В АТБ полиці" втомилися " від підвищення цін і обвалилися: літри дорогого масла прямо на підлозі. Українці зафіксували неприємний інцидент, пов'язаний з маслом в АТБ.

Також «Знай.uа " писав, що Українці поскаржилися на три макаронини замість цілої упаковки: миші з'їли. Покупці в Новій Каховці зловили виробника популярної локшини" Роллтон " на нахабній афері з вагою товарів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще