Відомий український політик Михайло Добкін має величезну армію шанувальників, і активно веде соцмережі, де ділиться подробицями з професійного та особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram кандидат в мери Харкова опублікував фото з найвірнішим хвостатим другом.

"Зустрічаємо п'ятницю", - написав Добкін. У коментарях полилися позитивні реакції на зворушливого французького бульдога.

Нещодавно Добкін вирішив продемонструвати виборцям свої таланти і привітав їх з Днем Перемоги. На опублікованому відео можна побачити Михайла Добкіна, який знаходиться в студії "Першого каналу". Політик одягнений в чорні штани, темно-синю легку куртку і гольф тілесного кольору. Він сидить на стільці і співає пісню "Темная ночь" написану композитором Микитою богословським і поетом Володимиром Агатовим в 1943-му році. У підписі до публікації Михайло Добкін привітав українців з Днем Перемоги.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що Марцінків потужно привітав франківчан З Днем міста: "Шалено закоханий"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко пустить трамваї по мосту Патона

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий показав синові, куди подіти яйця на Великдень: "Крутий дядько!"