Харків'яни не задоволені станом мосту через річку. Про це повідомили на Telegram-каналі "Х**вий Харків".

Жителі Харкова скаржаться на міст через річку біля Акважура, який знаходиться в жахливому стані. Відповідні фото опублікували в мережі.

На опублікованих фото можна побачити сходинки, які ведуть на міст через річку. При цьому перила біля них повністю заіржавіли, колони розмальовані балончиком, а самі сходинки не прибрані.

Публікація каналу х**вий Харків: Telegram
Публікація каналу х**вий Харків: Telegram
Публікація каналу Х**вий Харків: Telegram

Автор публікації вказав, що вид з даного моста дуже гарний, проте він знаходиться в жахливому стані. У зв'язку з цим він попросив комунальні служби звернути увагу на цю ситуацію.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Біля Акважура є міст через річку, підйом і спуск на міст не ремонтувалися ще з часів совка, валяються шприци, бите скло, сміття, немає ні сходинок щоб зайти, ні освітлення. Сподіваюся що комунальні служби звернуть увагу, так як вид звідти шикарний." - зазначено в публікації.

Публікація каналу х**вий Харків: Telegram
Публікація каналу х**вий Харків: Telegram
Публікація каналу Х**вий Харків: Telegram

Нагадаємо, що Київська мийка переплутала Либідь з каналізацією - "З піною і хімією"

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'яни скаржаться на купу сміття посеред міста: "Витівки бездомного чи новий арт-об'єкт?"

Також, "Знай.uа" писав, що криза змусила тисячі людей переривати смітники щоб просто вижити: "Почищу і віднесу додому..."