У Харкові курсанти Національного університету цивільного захисту проходили цікавенну трудову "практику": хлопців змусили відшкрябувати огорожу території закладу від старої фарби.

Для цього курсантів "озброїли" не аби чим, а сокирами і молотками. Так, на думку керівників, має виглядати навчальний процес в цілому, і процес очищення металу зокрема. Ролик, зроблений випадковим свідком "перфомансу", публікує Telegram-канал "Х**вий Харків".

"Курсанти університету цивільного захисту завзято знімають стару фарбу з паркану за допомогою сокир і молотків (wtf?). Тисни лойк, щоб Аваков побачив!", - пише автор публікації.

Тим часом у російському Новосибірську пройшов конкурс, який багатьом може видатися досить дивним. Адже місцеві чоловіки змагалися у швидкості викопування могил. Конкурсанти повинні були якомога швидше й акуратніше викопати яму заданого розміру: 200 сантиметрів в довжину, 80 в ширину і 160 в глибину. Якість роботи перевіряли за допомогою справжніх трун, які опускали у свіжовириті могили.

Нагадаємо, десантники ЗСУ показали повну готовність на Донбасі: ворогу не позаздриш. Військовослужбовці десантно-штурмових військ показали на що здатні

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", ветеран Другої світової пояснив, чого насправді потребує Україна: "Щоб назавжди...". Українці вшанували пам'ять полеглих у роки Другої світової війни

Також "Знай.ua" писав, ветеран Другої світової, який втратив онука на Донбасі, відсвяткував 103 день народження. Відомому ветерану Івану Залужному виповнилося 103 роки.