Популярна українська співачка Аліна Гросу має досить широку армію шанувальників. Тому вона досить активно веде свою сторінку в Instagram. Тут зірка частенько ділиться новими світлинами та моментами з життя.
До того ж нещодавно Гросу офіційно підтвердила стосунки з 37-річним актором Романом Полянським. На сторінці Аліни стали з'являтися спільні фото. І багато хто з шанувальників гадає, коли ж пара буде грати весілля.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

Та поки що пара не дає жодних заяв та коментарів з цього приводу, а Аліна продовжує тішити своїх прихильників новими світлинами. Так, цього разу вона показала своє фото без макіяжу. Знімок з'явився в Instagram в розділі "сторіз".

Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram

На ньому Аліна Гросу позує у себе вдома, стоячи в кімнаті. Зірка одягла білу футболку та кофту чорного кольору. Співачка дійсно позує без грама косметики, а свій домашній повсякденний образ вона доповнила хвилястим волоссям.

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще