У поїзді Укрзалізниці в одному з вагонів вікно, що протікає, заткнули сміттям.

Відповідні кадри показали в Телеграм-каналі "Одеса як вона є".
Так, стало відомо, що в поїзді Укрзалізниці Чернівці-Одеса-Білгород-Дністровський зламалося вікно і під час поганої погоди почало протікати. Але в Укрзалізниці не поспішили виправити цю поломку, а вирішили вчинити оригінально.

Скріншот допису
Скріншот допису

Так, у поїзді Чернівці-Одеса-Білгород-Дністровський вікно, що протікає вирішили заткнути сміттям, а саме пластиковою пляшкою.

Вікно поїзда Укрзалізниці
Вікно поїзда Укрзалізниці

"Кмітливість Укрзалізниці не перестає вражати: то потоп віником усувають, то вікно сміттям підшаманили. І з такими вагонами вони ще ціни на проїзд не соромляться піднімати", - сказано в повідомленні Телеграм-каналі "Одеса як вона є".

Нагадаємо, раніше харків'яни потрапили під "обстріл" крижаних крапель в поїзді: Привіт, " Укрзалізниця"

Як повідомляє портал Знай "Халк" влаштував погром у вагоні Укрзалізниці: розбитий стіл, вікно, всюди сміття і брудна постіль

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Знай писав, що "Укрзалізниця влипла в скандал з чергами на електричку: "Кам'яний вік якийсь!"