У Харкові від коронавірусу померла відома журналістка Маруся Васильєва. 15 травня їй виповнилося б 48 років.

Про це в соціальних мережах розповіли її друзі.

"Сьогодні не стало Марусі Васильєвої. Дуже світлої людини. Вона знаходила навіть у самій паршивій ситуації позитив. А її мопсохроніки розбавляли депресивну стрічку ФБ. Просто шок! Не віриться абсолютно. Світла пам'ять, Маруся", - написав у Facebook журналіст-розслідувач Харківського антикорупційного центру Павло Новик.

На своїй сторінці в Facebook друг Марусі, відомий блогер Олександр Костенко розповів, що вночі жінка написала йому, але потім видалила повідомлення: "Я спав, а вранці прочитав тизер вгорі екрану, тицьнув повідомлення, але воно було видалено.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

- Саш, мені напевно знадобиться кисень, - було у видаленому повідомленні.

Я кинувся з'ясовувати у неї подробиці, але Васильєва вже здавалася звичайною Васильєвою, жартувала, бурчала що вночі падала сатурація, але нині обкололи і "легше стало", а нового ПЛРа тоді у неї ще не брали. я нагадав їй свій актуальний номер телефону і навмання закінчив:

- Видужуй там.

Через чверть доби її не стало. Світла пам'ять тобі, Маш".

Раніше ми повідомляли, 11-річний хлопчик загинув на морозі: кілька днів не міг відігрітися.

Як повідомляв " Знай.ua" , молода Українка померла під час пологів на руках у байдужих лікарів, малюк ніколи не поцілує маму.

Також "Знай.ua" писав, що популярний ведучий поховав дружину і пішов з життя через рак, глядачі в скорботі.