У Харківській області не послаблюватимуть карантин. Про це повідомили в прес-службі Харківської ОДА.

Заступник голови Харківської ОДА Михайло Черняк повідомив, що в Харківській області незабаром можливі великі стовпотворіння людей у зв'язку з Великоднем, тому в даний момент карантин послаблювати не будуть.

Михайло Черняк підкреслив, що в даний момент на Харківщині спостерігається стабілізація епідеміологічної ситуації, проте область вирішено залишити в "червоній зоні" через наближення свят.

"У той же час на державному та місцевому рівні прийнято рішення покинути область в "червоній" зоні у зв'язку з тим, що ми входимо у вихідні та святкові дні" - сказав Михайло Черняк.

У зв'язку з цим чиновник звернувся до місцевих жителів з проханням дотримуватися всіх встановлених правил карантину .

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що Харківська область знаходиться в «червоній зоні» карантину з 11 Квітня. Всього в області підтверджено понад 130 000 випадків коронавірусу, майже 3 000 — з летальним результатом.

Харків, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Харків, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Харків, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Нагадаємо, що Кличко розповів, коли учні повернуться до шкіл після локдауну

Як повідомляв портал "Знай.uа", травневі карантинні обмеження: у Кабміні затвердили остаточний формат на свята

Також, "Знай.uа" писав, що "Червоний" Київ може "пожовтіти": Степанов назвав умови