Новий перфоманс спостерігали жителі Харкова в неділю, 25 квітня. Компанія з двох дівчат і хлопця вирішили попатувати публіку: взяли стіл, кальян, алкоголь і розмістилися прямо посеред вулиці.

Відео, зроблене випадковим свідком, опублікували у Facebook-спільноті "ХС Харків".

"Це новий челендж або романтичне побачення в умовах карантину?",- поцікавилися автори.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, у Тернополі очевидець повідомив про те, що невідомий на власному автомобілі пошкодив припарковані у дворі житлового будинку машини і поїхав у невідомому напрямку.

Чоловік розповів, що водій автомобіля здавав назад і зачепив поруч стоять машини. В результаті він зачепив 4 автомобілі-Nissan, Hyundai, Toyota та BMW.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Львовом юний шумахер під мухою протаранив відразу шість " маляток – - копи обімліли. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Львівської області у Facebook.

Також «Знай.uа " писав, що Кермо автомобіля Tesla відвалилося на ходу, курйозні фото від " власника-везунчика"