Популярна українська актриса Ольга Сумська, яка отримала широку впізнаваність завдяки ролі Роксолани навіть зараз не втомлюється тішити своїх фанатів новими ролями у кіно чи театрі. Також зірка часто бере участь у різноманітних телешоу.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram зірка виклала декілька своїх фото у стилі 19 століття, на яких Ольга дуже схожа на героїню культового роману "Анна Кареніна". Проте насправді це світлини зі зйомок нового серіалу.

"Серіал "Я тебе ніколи не забуду"", - підписала пост Сумська.

Нагадаємо, Наталі Сумській - 65: як виглядає красуня-сестра Роксолани у чарівний день. Наталя Сумська святкує 65-річчя

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталія Сумська згадала першу зустріч з чоловіком: "Познайомили і посватали відразу, та що ж таке!". Акторка розповіла про те, як вона зараз живе

Також "Знай.ua" писав, рецепт паски без дріжджів від Ольги Сумської до Великодня 2021: приготує навіть дитина. Ольга Сумська поділилася апетитним рецептом бездріжджової паски.