Незабаром Харківщина може вийти з "червоної" зони карантинних обмежень. Адже в області знизилася кількість госпіталізацій хворих.
Таку заяву зробив радник голови ХОДА Олександр Галацан.

" Я сподіваюся, що через кілька днів це питання може стати актуальним. За останній тиждень ми спостерігаємо певні позитивні зміни в статистиці - і за викликами "швидких", і по госпіталізації пацієнтів з пневмоніями. Якщо на початку тижня цифри перевищували 170 госпіталізацій за добу, то сьогодні і вчора - 148 і навіть 103", - зазначив він.

Коронавірус з Китаю, фото: Getty Images
Коронавірус з Китаю, фото: Getty Images

За словами Олександра Галацана госпітальна база в області налічує 4581 ліжко. З них на 23 квітня використовують 3934, з яких 3203 - зайняті. У реанімаціях перебувають 240 осіб, 31 ліжко - вільне.
Варто нагадати, що в Харківській області з 11 березня діють обмеження "червоного" рівня. Станом на ранок 23 квітня, в регіоні як і раніше залишаються перевищеними три показники епіднебезпеки - рівень госпіталізації, завантаженість ковід-лікарень і коефіцієнт виявлення нових випадків.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.ua, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.ua писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще